Followers

Thursday, October 25, 2012

Ole-ole Jakarta

Pagi sepatutnya kak-M ada urusan di pejabat ada appoitment at 9.30am. JAdi banguna awal gitu masak nasi goreng buat brekfast orang rumah. Huhu. Sekali dah cancel pula appointment tu..heeee, bagusnya. Boleh lepak santai dengan anak-anak dan laki yang baru balik dari Jakarta.


Macam biasa kalau laki balik dari perantauan, perkara pertama yang aku kena siap sedia ialah Laundry..hahahha, memang ler banyak kan. Tak per- tak per aku dah mahir bab ini. Sekejap jer sette. Bebudak ni memang sibuk menyelongkar nengok Daddy belikan a[a untuk dorang. Hehehe, banyak lah Daddy nak membeli, Daddy tu pegi kerja bukan pegi shopping. Macam biada Daddy tak pernah lupa utnuk bawa balik sesuatu untuk kami anak beranak. Kalau dah ke Indonesia macam biasa yang akan dibeli ialah kain cotton..yeeehaa! I like. So akak pilih dulu pastu lebih-lebih tu baru bagi orag kampung. 


Dan yang paling best ialah fridge magnet. Yeay! Bertambah lagi koleksi FM kak-M. Thank you


Daddy.

2 comments:

Shahriah Abdullah Novelis said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha.. waduhh.. banyak sih ole-ole dari Jakarta... i like ;)

Emma said...

iya.banyak bangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...