Followers

Monday, October 29, 2012

My lunch

Susah juga kalau- hari hari ni keluar makan kan..kalau tak makan lapar pula. Hari-hari kena pikir nak makan kat mana. Naik jer kereta ayat formal 'errrk kita nak makan kat mana yek?' hmmm semua orang menuding 'ikut ko ler mana-mana pun boleh'....

Hari ni kak-M dah decide nak makan kat Deli Cafe SACC Mall sebab teringin sangat nak makan nasi goreng yang depa dok kata sedap sangat tu. Jadi kak-M ke sana terus. Mujur ada kosi meja kosong. Kalau tak memang frust juga sebab lama dah dok rasa nak cuba nasi goreng dia.

Well okay not bad. Boleh ler, Cuma ayam goreng tu sedikit keras, kalau dapat macam ayam goreng mamak tu memang Terbaik!. Kawan kak-M makan Cottage Pie. Ok juga. Yang best service memang cepat dan kitaorang cuba mini quinch, sedap juga.



 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...