Followers

Sunday, October 28, 2012

My longchamp

Hi there!... Balik dari Klang malam tadi, memang letih sesangat. Tidur nyenyak betui kat katil empuk i tu. Pepagi ni bangun pertama sekali kena buat ialah Laundry. Bukan sekadar kain baju dari Klang tapi juga kain baju my hubby yang balik dari Jakarta tu. Ha..memang banyak. Harap-harap muat ler ampaian yer dan harap juga cuaca baik baik jer hari ini.

Satu benda yang buat I happy ialah a gift from my SIL...huhu, lama dah I suruh dia beli. Tatau lah gift sempena acara apa. Apapun terima kasih SIL, luv u muahhhh!. Alah barang biasa-biasa jer but I like!

A longchamp pencil case. That what i meant. Hmmm not the ori but looks like original. Anyway ko sorang jer tau kan kalau barang tu 10 hengget atau 1000 hengget..betui dak. I might used it to keep all my make up stuff. Big enough for that ya...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...