Followers

Saturday, October 27, 2012

I like to move it, move it, move it

Yezaaaa! Hubby baru balik dari kedai, beli CD lagi..wooohoooo banyak nya stok CD cukup sampai esok. We have just finish watched Madagasca 4. Heee, best juga.

Teringat lagi masa Madagasca 1 dulu kemain Danish suka sangat dengan citer ni. Masa tu we all di UK. Berulang-ulang dia nonton citer tu.

Sekarang Danish dah 9 tahun, dah masuk Madagasca 4. Hahahha, cepat masa berlalu. Madagasca 4 ni sangat happening, warna warni gitu dengan background sarkas. Meriah sangat. Huhu, mula-mula dah macam nak tertidor jer tapi lelama makin terbeliak mata nonton citer ni.

Heee, next in line ialah Men in Black...Yezaaaa! I like to move it, move it, move it!

3 comments:

Hanif Idrus said...

Cuti ni layan Saw 1 hingga 6...kikiki

adyna said...

tak jumpa entri segmen pelangi :)

Emma said...

hahah, tu ler, memang melangut TV lah kita.

Adyna : Ada segment pelangi, dah terkebelakang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...