Followers

Friday, October 19, 2012

Blogging Port

Sementara nak tunggu time nak gerak to Holiday Villa, Subang for Nuha concert, Kak- M sempat curi-curi masa blogging.


Kat mana biasanya tempat blogging you all. Kalau kak-M sepastinya atas katil. Wah! Cosy sangat. Dengan berlapikkan tilam yang empuk and now I felt sleepy already. Heee, memang sebelah katil kak-M ni dah letak Lappy dalam begnya. Sebelum tidur malam kak-M akan capai dan blog sekejap. Balik kerja lepas maghrib lepak jap dalam bilik, sempat juga blog dan pepagi lepas subuh tu sebelum prepare breakfast sekali lagi sempat juga tu. Heee, macam tu ler kisahnya kalau dah addicted to blogging ni.

2 comments:

zan said...

kalau dah minat/suka
pa2 pun jadi..huu2x.

Emma said...

hahha, tu la pasai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...