Followers

Saturday, September 1, 2012

Open House Sana Sini Sinun

Wah, dah mula dah marathon rumah ke rumah. Hari ni saja ada 5 rumah, Yang jejauh nu di Damansara dan Gombak terpaksa kami tolak.YA Amppun! Ada rezeki lain kami datang ya....

Rumah pertama hari ini ialah di sebelah rumah kami saha...wohoooo, jalan kaki 2 minit jer sampai..heee, tuan rumah kata, malam ni kalau nak mai lagi pun buleh..ehhh ! macam perli jer...heheheh. Menu yang dihidangkan best juga. Nasi tomato, satay, soto, kuih muih...best weh...tapi kontrol mak ni..sebab nun ada lagi 2 buah rumah nak pi kan...



Rumah ke dua ialah rumah sedara suami di Andalas Klang sekali dengan majlis cukur jambul cucu perempuan dia. Kul 3.00 kami sampai, marhaban baru nak mula, tapi makanan dah ready maka jalan...menu pula nasi hujan panas, ayam merah, dalca, acar timun, mee kari dah kuih.


Rumah ketiga pula di Puchong iaitu rumah sedara kak-M. Heee orang Pulau Kerengga. Selama dok sini baru pertama kali nak pi jalan ke rumah dia, tu pun sebab dia jemput open house, kalau tak entah bila ler nak sampai kan.

harap bersabar yer...anda akan dilayan sebentar lagi

wahh sedap nampak!

Habis licin ko bedal yer bang.
Kat puchong ni pula, ada laksa Kedah, ketupat palas, kuih muih dan yanag paling best grilled lamb..fuh punya lah panjang beratur nak dapat sekeping kambeng nih..


Esok nampaknya dok rumah saja, tak der apa-apa jemputan. Bolehlah santai sama anak-anak sambil gosok baju sekolah dan baju kerja

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...