Followers

Saturday, September 8, 2012

MerdekaRaya Sekolah Integrasi As Syakirin

Salam siaran you olls. Makin liat aii nak update blog. Banyak cerita tapi loiat betui nak on lappy nih. Well, kita masih dalam Syawal yer, maka majlis open house masih tetap terus berlangsung. Hari ni we all ke Sek. Integrasi As Syakirin bersama mmeriahkan Majlis MerdekaRaya.

Amierul dah pepagi bangun dan siap, Daddy hantar ke sekolah macam biasalah sebab hari ini dikira sebagi hari ganti maka masuk kelas pun macam hari sekolah biasa cuma berpakaian hari raya jer. Kemain lawa dia dengan baju Melayu bersamping dan songkok hitam. Kalau sekolah dia pakai lebai putih je.

Jam 11.30 macam tu baru we all ke sana. Sebab abang habis waktu sekolah jam 1 petang, jadi sedang elok kita join the event then pick him up back home.


Wow! Sakan juga menu for this event ya. Yup sebab meraikan Merdeka dan Hari Raya kan. Ada Nasi Merah. Ada Lontong, laksa, satay dan kuih muih yang pelbagai.



Memang ramai sesangat orang masa tu. Memang lah sebab time lunch kan. Paling best ada persembahan dari anak-anak sekolah. Dikir barat dan nyanyian hari raya. Heee pandai ustazah depa leed bebudak ni buat persembahan. Sangat terhibur ibu bapa.


Macam biasa Ahmad Darwish memang tak dok diam. Memula dia ok jer dok makan satau, pastu tah sapa bagi dia bendera Malaysia, mula lah dia dok tawaf meja makan kibar bendera ,hahhahha. Apapun tak kisah ler asalkan dia enjoy kan. Nuha enjoy the choc cake very much. Sedap sangat katanya.


Habis majlis kitaorang terus balik Klang. Heee, bebudak ni semua lepek keletihan termasuklah mak bapanya sekali. Siaran tamat.

pssst , dah makan NOM NOM..jom SINI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...