Followers

Wednesday, September 19, 2012

Errrk, kenapa mesti ada code ini ya....

Akak ni semenjak dua menjak ni banyak juga masa terluang jadi banyak jugalah akak terjah blog sana sini kan. Banyak juga GA dan kuiz dan contest ke hapa yang akak masuk (tapi satu pun belum sangkuk hihihi).

Bila dah kita rajin nak terjah dan jengok blog atau bahasa lebih mulia kita blog walking gitu, rajin ler juga kita nak tinggalkan sikit nota ishkkk bak kata orang tinggalkan jejak ler ngatakan kita ni ha singgah kat blog awak, nanti senang-senang awak datang ler blog kita kan.

Tapi kan, selalu sangat akak di ganggu oleh sesuatu yang cukup membuatkan akak sakit. Memang sakit sangat. Lagi-lagi kalau yan yang dia minta tu asik salah jer. Tau ker amenda. Hah seperti di bawah ni...

Ha! Nampak, kenapa yek mesti kena isi ni. Nak juga tahu kot-kot ada kepentingannya. Kalau rajin akak isi ler kan, kalau udah 2 kali asik salah je kod nya aku blah ler dari situ. Memang tak suka sangat. Apa benda ni perlukah? Kekadang ada pula akak terjumpa siap ada note muncul kat bawahnya tulis

' Just to make sure that you are not a Robot'

Wakakakka, gelak besar akak dik non, cemano ler robot pula yang nak nulis kat blog nih. Apapun, masing-masing punya cara lah kan. Mungkin ada rahsia  juga di sebaliknya


Pssst!, akak punya blog nih ada korang facing the same problem ker? Iskkkk, kalau ada haru juga, udah ler aku tak suka sekali aku punya pun ado....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...