Followers

Wednesday, August 8, 2012

My Second FitFlop

Weh! kelesuan sangat hari ni, balik rumah bagai dugong terdampar sudah..ngeh! ngeh! ngeh!. Bangun pun liat jer. Kul 10.00 pagi baru terhegeh-hegeh masuk office, panaskan PC then keluar balik ke Honda Service Centre di Bukit Raja tu. Appointment servis pada jam 11.00 pagi. Sedang elok sampai terus masuk kaunter. Katanya jam 2 baru siap..Huihh per nak buat neh, beberapa jam takkan nak keras dok nunggu situ. Cuba call my friend..Mujur dia jawab, ajak pula ikut dia ke Fitflop sale..Huishh memang cari pasai jer nak perabih duit puak-puak ni. Udah ler nak kena membayar servis dala,RM400 juga.


Nak tak nak aku terjebak juga. Macam biasa FitFlop sale diadakan di Bangunan BATA Damansara Utama kot nama tempat tu.Kot kot sesapa nak pi boleh saja. Hari ni hari pertama sale, memang beratur panjang lah yer adik adik. Tapi tak lama kejap jer dah boleh masuk.


Murah ler dari rega asal yang jual kat butik tu kan. Aku memula, nengok-nengok je, pastu aii mana tahan aku sambar ler juga. hihi kaler hitam legam. Berkenan pula dengan batu koran besau kat atasnya tu. Tapi kan, ialah menang membeli menang memakai, tak gitu. Sedap weii pakai kasut ni. Especially kalau jejalan jejauh, macam window shopping tu, atau santai bawa anak-anak ke taman..hehehe..memang tak der ler ko sakit lutut ka sakit tumit bagai.

Dalam 2 jam macam tu kami baliklah, depa hantar terus ke Honda Servis..heheh siap ler teman kena swipe ler lagi RM418. Tak per lah asalkan kereta dalam kondisi yang baik sepanjang masa. Inikan lagi nak balik kampung kan raya ni jadi buatlah persiapan lebih awal. Tapikan best tau Honda Servis Centre ni bermurah hati bagi I sepeket sampul duit raya...Yeay!!!





Sesapa yang berminat nak beli beg lelong ahkak ni boleh ke SINI yer, dan SINI juga. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...