Followers

Wednesday, July 18, 2012

Sila jangan percaya! Penipu!

Tersentap Mak! Kejap tadi dapat sms dari seseorang. Begini bunyinya.

RM0.Your Card
tlh berjaya dan
menangi hadiah
GRAND PRIZE.dr
Shell (M) BHD
RM20,000.00
No siri.9R 247 YK
Sila dail talian:
014-2846-268
www.promohadiah.co.cc


Aisey, bila akak tengok web tu, rupanya tak der mender pun, dah ramai pun orang dah terkono dengan sms ni. Tah apalah motif orang ni dok sms orang sana sini. Akak ni memang aktif juga dok join contest SHell tu, tu yang macam terkedu kejap, ehh biar betui kan. Apapun kita siasat dulu. Memang sah ler penipu. JAdi you all kalau terima message begini silalah abaikan. Takde maknanya. Pihak Shell akan menghubungi pemenang tapi tidak melalui SMS begini.


eh...dah semak soklan kuiz ke belum yek..mari terjah SINI.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...