Followers

Wednesday, July 18, 2012

Menariknya Hadiah!

Lebih Ramai Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew, hmm masih ingatkan dengan slogan ni. Apa lagi kalau bukan tema untuk GA Kuiz dari Chef Cun Shahriah, you all dah join ker? Kalau belum masih belum terlambat. Boleh jer clik sini  http://shahriahnovelis.blogspot.com  Lewat malam ni kak-M tak der  kerja sangat. Anank-anak semua pun dah tido, jadi inilah masa terluang untuk diri sendiri. Tak der sesapa pun nak kacau.


Blogwalking memalam ni best juga. Aman dan tenang. Kat luar nun hujan renyai-renyai, pasti sejuk malam ni. Malam ni sahaja kak-M dah beberapa kali terjah blog Shariah ni, hehehehe, sesaja syok meliihatkan hadiah-hadiah menarik yang di tawarkan beliau. Macam-macam ada tau dan hadiah semuanya untuk 30 orang pemenang. Hmm ada peluang ker nih. Bukannya reti pun masuk masuk GA ni, selalu jer akak ketinggalam bas. hahahaha!. Tak per tak rugi pun mencuba kan. Jom terjah hadiah-hadiah menarik dari beliah di Shahriah Blog

1 comment:

Shahriah Abdullah Novelis said...

As'kum tq so much kerana sudi join kuiz mudah hehehe... okay akan di link kan add ni yaa... good luck... jangan lupa kumpul soalan tau..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...