Followers

Saturday, July 14, 2012

Majlis Perkahwinan Mohd Kahiri Zakaria dan Nurzatil Iman Episod 1

Salam siaran dihujung minggu. Minggu ni we all attend our cousin's wedding at Kem Kementah Kuala Lumpur. Tapikan we all tinggalkan abang di Extream Park Burger King sebab di nak sangat attend his best friend birthday party , siap ada fultsal match lagi. Okeh lah Abang, mano mano yo lah.

Jam 12.30 kitaroang tinggalkan abang di Burger King sek.13 tuh. After wasiatkan kepada bapa kawan dia tu untuk jaga abang sampai kami datang balik maka kami terus meluncur ke tempat kenduri.

Sampai di Dewan Seroja pada jam 1.20petang. Just nice sebab pengantin akan diarak pada jam 1.30.. Masa sampai tu pengantin dok sibuk mekap tak habis habis. Maka tetamu dari pihak lelaki diberi tempat rehat di bilik VIP sementara majlis dimulakan. Kak-M dok legar-legar jer sekitar open space dewan tu. Si Darwish tido dalam kereta, aunty Rina temankan, Nuha pula sibuk nak air sirap lah, kuih kerepek segala..Aishhhh macam-macam hal.

Entah ler gambar sesepa jer aku snap nih...

Ayu jelita pengantin perempuan, cayalah Zatil, maintain jelita tau sampai anak cucu..hee

Ini lah budak yang nak air sirap, kerepek segala...

Udah namanya pun ko pengantin kan atan, pakai jer lah lipstik tu barang seketika.

Budak dua orang tu tak habis-habis dok amik gambar sendiri..kekekeek

Ini pula geng pihak perempuan, depa pakai sedondon kaler hijau olive kot..ya ka?

Macho bang!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...