Followers

Wednesday, July 18, 2012

Hehe, dah jumpa soalan-soalan tu, kat sini rupanya

Meh sini tengok, hehe, bukan payah pun, ni ha Clikc SINI. ha dapat? ha! situ lah soalan-soalan terkumpul, baru dapat 4 soalan, ada berapa yek? Iskkk mesti akan keluar lagi nih. 

Tarikh tutup GA at Shahriah.Blogspot ni ialah 2 minggu sebelum Aidil Fitri. Jadi katanya sebelum raya dah dapat hadiahnya.Heee. Suka Gittew.

Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew!..heee syiok pula dok nyebut slogan ni. 

Jom sesapa yang teringin nak join masih belum terlambat, boleh sisi borang GA di SINI yer. Selamat ya!


Woot! Wooot!, dalam dok update soklan-solkan ni terkeluar pula soklan ke LIMA..hah jom terjah, cepat cari dik nun mana soklan ke-5.

2 comments:

Roslan Putra said...

nak try jugak ni...

Emma said...

Jom kita meriahkan lagi dunia blog kita semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...