Followers

Wednesday, July 25, 2012

Berbuka Puasa Di Langkawi

Balik jer lepak kat hotel, terus semua terbongkang, weh penant juga trip macam ni, terkejar sana sini. Bangun jam 5.30 petang terus Solat. Then ajak nuha turun bawah jalan-jalan dalam shopping complex tu. Nuha pun dah mula boring, tak der kawan, tak benda nak main asik asik tengok TV jer. Janji dengan Mak Abah tunggu kat lobby hotel at 6.00pm untuk ke Hospital semua.

Dah penat dia, ikut tokwan dan maktok jalan-jalan 

Apa yang berlaku hujan teramat lebat. Bukan sekadar tak dapat ke hospital, nak keluar beli makanan untuk berbuka pun terpaksa di batalkan, kami decide untuk berbuka di Marry Brown kat situ jer. Hahahah. Tak kisah ler. Sesambil tu dok merayau-rayau ler dalam kompleks tu. Lebih kurang jam 7.00 hujan mula berenti, jadi kami nergegas naik kereta ke Jetty Point. Kononnya nak makan nasi kandaq. Sekali tutup kedainya..iskk spoil betui... Mujur ada satu kedai mamak lain buka, tapi tak der nasi kandaq. Jadi menu berbuka malam tu ialah nasi ayam dan mee goreng mamak. Alhamdulilah, kenyang seadanya. Then terus balik hotel.

2 comments:

indah.com said...

mana makanan ?tak tunjuk pun

Emma said...

lapaq sangat lupa nak amik gambaq makanan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...