Followers

Monday, July 2, 2012

Ashwaria Rai Kini, Dulu dan Selamanya....

BERAT badan Aishwarya meningkat setelah melahirkan anak perempuannya, November lalu. 

Hangpa kenai dak sapa dalam gambar di atas tu. Jangan tak caya, itulah bekas Ratu cantik Dunia tau, sapa lagi kalau bukan Aishwaria Rai..(errr terbelit lidah akak nyebut nama dia)

Artis jelita ni pernah menjadi ikon yang sangat popular suatu masa dulu. Malah Julia Robert juga pernah menggelarnya sebagai wanita tercantik di dunia. Beliau sangat di kenali di pelusok india dan antarabangsa setelah lakonon mantapnya dalam pride and prejudice mendapat sambutan hangat.

Aishwaria di katakan naik berat badannya setelah lehairkan anak perempuan pertama. Dia telah bernikah dengan anak kepada keluarga Bachan yang juga merupakan artis popular. Prinsipnya untuk mendahului anak dalam segala hal menjadikan wanita ini tidak kisah lagi dengan penampilan dirinya.

Jadi hangpa yang diluar sana yang gemok-gemok jangan susah hati, jangan bunuh diri. Tengok saja artis terkenal dunia malah pernah menyandang ratu cantik dunia pun tak kisah dia gemok...kan kan kan.....ada aku kisah?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...