Followers

Monday, May 7, 2012

My New Lappy - FUJITSU namanya

Ntah ler  apa cerita lappy kak-M si SONY VAIO tu, lama gak dah akak bela dia akhirnya masuk wad tak keluar keluar. Semoga cepatlah ler sembuh. 

Tahu jer lah kak-M ni kalau tak der Lappy ibarat makan nasi tak dak lauk.. hahahahah, tak keruan jadinya. Mana taknya di saat lappy rosaklah  macam macam cerita akak nak kongsikan.

Alhamdulillah, hubby bawa bawa new one for me but suddenly Danish kata dia punya. Aduhh budak ni dia pun nak lappy, okeh Daddy cakap share dengan Mummy..share pun share lah. Bukannya tak der desktop kat rumah ni tapi sistem lama dan teramatlah slow. Mungkin kena format everything then baru ok.

Apapun thanks alot to Mr Hubby for the lovely lappy. Luv it!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...