Followers

Monday, May 14, 2012

Lempeng di Mawaddah Seksyen 4 Shah Alam


Pagi ni first time kak-M sarapan di kedai ni. Namanya Mawaddah di Seksyen 4 Shah Alam. Hrmmm not bad!. Macam-macam ada. Nampak pula lempeng.. Iskkk lama tak malan lempeng, kalau di Kedah kita panggil dia peknga,..eh betui ka? hihihi...pastu amik pau goreng satu dan kuih kacang tu tah apa namanya. Sedap juga lempeng ni makan dengan sambal. You all sarapan apa pagi ni?

Kalau melihatkan menu sarapan memang pelbagai pilihan. Sangat etruja, ada Soto, mee goreng, bihun goreng, kuih muih, nasi goreng, lauk pauk pun dah ready..pilih jer mana yang anda berkenan. satu lagi nak parking pun senang dan sangat selesa restoran ni.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...