Followers

Thursday, May 24, 2012

Kalau ke Genting ok tak?

Korang dah baca dan semak ker tentang percutian ni, kan minggu depan da cuti sekolah, 2 minggu tu. Eh1 Kalau ke Genting ni ok tak? Ada sesapa pernah ke sini, citer sikit. Kak- M memang dah bertahun tak ke Genting ni. Oppsss sebelum tu cuba tengok offer menarik di Genting Highland kat SINI.



Nampak gayanya macam best kan? Tengok ni ada macam-macam. Heee apapun elok kita merancang percutian lebih awal agar semua urusan berjalan dengan lancar. Kak-M biasanya macam tu lah termasuk buat bugjet sekali. Heee biasalah konsep belanja berhemah kan?

Chocoholic & Candilicious ! Macam dalam fairy tales.

 Memang semuanya sesuai untuk percutian keluarga.

Wah! ini pun ada, memang benar-benar menarik. 
Makanya kena bermalam di sini baru puas jalan jalan.

Inilah masanya nak test adrenalin. Ada berani? I pernah naik dulu, errrrkkk macam jantung tertinggal kat atas masa dia menjunam turun kebawah...Yang ada lemah jantung tu boleh makan-makan asi krim di tepian ya...heeee

Memang sangat happening!

You all kalau nak stduy dulu before go boleh ke WEB Genting Highland SINI. Dah puas buat budget dan plan, then decide la susuwai atau tak? Okeh I nak buat proposal ni, mudahan hubby setuju lah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...