Followers

Saturday, May 12, 2012

Happy Birthday MAMA

3 Mei 2012 ialah hari kelahiran bonda mertua kak-M. Memang jadi tradisi setiap kali birthday bonda, anak anak akan bawa bonda keluar.

Tapi this time, majlis makan bersama bonda mertua di lewatkan atas sebab yang tak dapat dielakkan. Tarikh tu dibawa ke hari ni. Mama buat pilihan untuk makan di sekitar kawasan Klang jer. Cari punya cari kami ke Harbour Place di Port Klang. Kami menjamu selera di Asian Taste tingkat bawah tu.

Ni abang epul dan kak long, depa ni memang tak pernah missed dari majlis makacam ni. Kalau tak der depa maka sunyi lah majlis hehehhe

Budak dua orang ni macam biasalah tak lekang dengan PSP . Elok juga tak der depa dok bergaduh sama sendiri

Kali ni makan ala-cart je. Kak-M order char koew teow. Mama order bihun goreng, Daddy pula mee malindo, kak long dengan fishball mee sup, abang epul makan sate, Danish makan nasi goreng cina. dan kanak kanak semua makan kentang goreng.

 Char Koew Teow ni boleh tahan la sedapnya, ada ala ala sany penang punya tu. Cuma Udangnya sikit jer dia letak.

Ini mee malindo. Hubby kata sedap mee ni. Kuahnya pekat

Jus kedondong ni memang terbaik! You all should try it.Best sangat.

Kakak memang always smile. Makan fries jer kakak ni. Padan ler badang pun sekeding. heeee

Mamat ni berangin sikit hari ni. Dia tak sihat, deman, batuk, selsema. Tiga serangkai lengkap. Udang mak bapak nak makan luar, ikut jer lah dik oii..huhu

Secara keseluruhannya oklah, cuma mama cakap bihunnya tak berapa sedap dan air teo o limau yg dia order tu memang x sedap langsung. Dah terkena yg dia order semua tak sedap. kak M punya char koew teow memang sedap dan jus kondondong tu owhhh masih teringat-ingat lagi. Abang epul n Kak long kata makanan depa pun sedap n hubby pun cakap mee malindo dia sedap..heeee. Sini juga ada hidangan kek lapis Sarawak kalau nak. Best juga lepas ala cart makan pula kek dengan tea panas. Dan sepastinya makanan di sini murah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...