Followers

Thursday, May 17, 2012

Big Screen by SONY

Suka menonton? Kak-M ni ala-ala jer, memang dari kecil tak minat sangat menonton. Sekarang ni pun tak banyak masa untuk menonton. Tapi anak kak-M memang hantu TV...sepanjang masa citer kartun dia.

Today ada promo Big SCreen dari SONY, tau sajalah, produk SONY nih memang tip top. Anak sulung kak-M tu dok main PSP Sony dia dah bertahun okeh,, dah terendam air pun hantar repair and till now masih okey. Itu lah satunya perkara yang mebuatkan kita pembeli sangat berpuas hati. Pasal Big Screen ni pula memang hebat. Nak pula zaman sekarang nengok you tube pun di TV kan..heee. memang puas hati. Ala-ala dok TGV gitu heeee.


Macam kak-M dok kata tadi dengan wide screen HD, 3D dan internet TVs, SOny kini menghadiahkan sesuatu...sesuatu okeh. Jom kita lihat apa yang special tu...jom lihat di SINI .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...