Followers

Tuesday, April 24, 2012

Nasi Ayam


Sempat juga tengahari tadi ke Giant seksyen 13, tujuannya nak beli puting botol susu Ahmad Darwish. Dah teruk benar. Kak-M memang guna botol susu brand tupperware jadi dah kenal dengan tokey tupperware kat store dalam Giant tu. Alalng Alang dah sampai Giant terus jer lah lunch kat situ. Makan nasi ayam di restoran Chicken Rice Sho. Sekarang memang dah trend agaknya bagi diskaun untuk treat tertentu. Tadi ada 50% less for supplement meal. Pandai depa ni meniaga untuk tarik perhatian pelanggan.

 I punyaaaaa!!!!..You Punya? Ntah ler.....Layannnn

2 comments:

Hanif Idrus said...

mana gambar puting...hehehhhe
sekarang semua kedai strategi kasi diskaun ...
Ambil kesempatan Please Support Me As Blogger Of The Year

Emma said...

haahaha buh gambaq kedai makan ja, putih dah masuk kampit tak dan nak amik gambaq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...