Followers

Tuesday, March 6, 2012

Lampu Kristal Garam Bukit


Pernah tak tahu akan kewujudan batu ini. Ini namanya Lampu Kristal Garam Bukit. Lampu ni pernah popular suatu ketika dulu. Kak-M pun ada satu beli dari kawan.

Apa pula fungsi lampu ini. Lampu Kristal Garam Bukit ini mampu menyerap ion-ion negatif yang dihasilkan oleh lampu biasa, komputer dah perkakasan electric yang lain, secara tak langsung akan mengimbangkan kondisi udara dalam ruang rumah kita. Kak-M letak dalam bilik tidur sesuailah dengan saiznya untuk bilik tidur. Kak-M beli dulu dari seorang kawan lebih kurang RM60.00 macam tu. itu pun selepas membaca review ianya bagus untuk anak-anak yang ada athma. Kali ni kak-M baca MilkAdeal ada pula offer. You all boleh beli kupon di SINI kalau minat.

Harga asal RM100, manakala harga promo cuma RM45 dan penghantaran ke Semenanjung Malaysia adalah percuma. Baguskan.?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...