Followers

Thursday, February 23, 2012

Tahniah Buat Yusri dan Lisa

Akhirnya mereka bersatu jua setelah desas desus perkahwinan ni lebih kepada penafian. Apapun kak-M ucapkan tahniah kepada kedua-dua pengantin. Hmm memang sama cantik sama padan. Moga mereka bahagian dalam keidupan sebagai suami isteri dan berkekalan hingga ke akhir hayat.

Kak-M tak dapat jemputan pun iyalah siapalah kita kan..jadi credit tu fotographer beautifulnara yang sudi share foto-foto di malam pernikahan mereka.


2 comments:

Kazman & Sue said...

bukan main yusri punya senyum... sampai ke telinga tuu...

Emma said...

tu la,, dah rupa kerabat brunei pun ada, one thing suka lar dia punya sampin tu, cantik sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...