Followers

Monday, February 13, 2012

Restoran Haji Sharin Low


Lunch tadi kak-M dan kawan menjamu seleran di sini. Hmmm, dah trend sekarang restoran chineme muslim tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan. Kak-mAda perasan restoran macam ni ada satu lagi di Seksyen 15, Restoran Mohan Chan kalau tak salah.

Apapun sangat berpuas hati makan kat sini. Kak-M suka Nasik Itik, well instead of makan nasi ayam jer kali ni cuba nasi itik. Owh heaven, perasan itik dengan sos kicap memang Terbaik! ditambah dengan sambal halia dan nasinya yang sangat harum. Penyejuk tekak pula ialah Longan Ais..hmm memang lengkap lah.

2 comments:

Hanif Bloglist Blog said...

Tak pernah makan nasi itik !!!

Emma said...

Sedap, you should try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...