Followers

Wednesday, February 8, 2012

Jom Ke Taman

Ini cerita minggu lepas, almaklum tuan blog ni memang suka simpan cerita cerita lama hahha...minggu lepas bawa anak-anak keluar ke tasik, setelah sekian lama tak kesana, memandangkan Ahmad Darwish pun dah steady jer jalan then kami decide lepak-lepak kejap di taman, Daddy memang cuti hari wilayah then memanglah kerja dia pi hantar dan hangkut anak balik dari sekolah..heeee, balik jer dari sekolah kami minum petang dulu di Hailam Kopitiam yang memang berdepan degan tasik tu. Habis je minum anak-anak pun mulalah mengajak ke sana. Hmmm syok juga amik angin petang kat tasik ni.






Kak-M memang suka sangat amik gambar budak budak ni kat taman, memang nampak keceriaan di wajah mereka dan yang paling suka tempat ni warna warni jadi gambar pun nampak meriah jer.

Sebelum tu jom test Drive kat SINI...syiok!

2 comments:

.........cP~ said...

Tasik mana ni?

Emma said...

kat Shah Alam Seksyen 7, best juga, ada cafe, ada dataran reflexology and ada mini gym juga laluan jogging.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...