Followers

Monday, February 20, 2012

Huggies

Salam satu Malaysia kepada Bloggers yang singgah blog akak ni,

Hari ni kak-M perasan Huggies ada promote sesuatu. You all kena visit SINI, untuk maklumat lanjut. Selama ada anak seramai 3 orang ni, kak-M masih setia dengan Drypers Cuma Abang Danish jer yang guna Pampers masa kat UK dulu. Kak-M tak pernah lagi mencuba brand Huggies ni. Sebab harganya juga kot. Well, sesapa yang ada menggunakan huggies for their baby should join this.

2 comments:

Kazman & Sue said...

selamat petang kak...nasib baik anak kami main bedal je jenama apa... heee3x

Emma said...

hmmm..tu la...senang kan.. semua pun boleh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...