Followers

Thursday, December 1, 2011

Why 'Why Pay More'?

Dik nun cuba tengok SINI, apa bagus tak offer nya, macam best je kan...Eh...ada orang tanya kak-M apsal nama blog kak-M tu Why Pay More ? ahahaha...sebenarnya blog ni dibuat sempena nak jual barang barang. Ala-ala blog perniagaan lah gitu dan barang yg kak-M jual pula adalah prelove item, barang terpakai yang masih cantik dan mungkin berguna pada sesapa yang lain, cuba korang clik kat label sebelah kiri tu, kan ada LELONG,, hah tu sumer antara barang- yang kak-M jual. Ada lagi sebenarnya tapi dah tak daya ahkak nak meniaga lagi..hehehe jadinya Why Pay More if we can get cheaper price here..heheh gitulah hajatnya. Tapi banyak mana sangat pun barang yg nak dijual, lama-lama habislah kan, sayangkan blog kak-M teruskan berkarya di sini.Ok ini saja coretan petang ni ahkak nak keluar kejap cari menda INI, you dah pernah cuba? Amacam oke ker? Elok jer menda-menda macam ni kita standby dalam rumah sebab malangkan tak berbau...jadi sediakan payung sebelum hujan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...