Followers

Saturday, December 3, 2011

Tan Sri Musa Hassan bukan suami saya

You olls, ish dah macam murai hai hai kak-M ni hiks!. Mesti semua satu Malaysia dah kecohkan kes Sheila Kamaruddin nikah dengan Tan Sri Musa tu. Hampir semua akhbar menceritakan benda yang sama. Bloggers apatah lagi. Today Kosmo Sheila buat pengakuan yang Tan Sri Musa tu bukan suaminya. Suaminya jauh berbeza paras rupa dengan TanSri malah lebih muda dan tegap..huh. jawab jangan tak jawab....heeeeeee.. tak kisah ler Sheila, kak-M tak masuk campur urusan nikah kawin ni. Pepandai ler hang jaga rumah tangga yek...well kak-M tak untung pun walau sekupang pun dalam urusan ni...

You olls masak per pagi ni, walaweeiiii kak-M goreng mee je, tup-tup hubby balik bawa nasi lemak..hah makan jangan tak makan. Mee goreng? ahh recepi biasa-biasa jer...jom layan wordless recepi today, Mee Goreng.


Letak gambar Mee Goreng lebih menarik kot dari letak gambar perkahwinan 15 juta tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...