Followers

Sunday, December 4, 2011

Soft Decor


Masa singgah di KK Dekor minggu lepas, tak tertahan pula kak-M dengan sarung kusyen ni, mcaam-macam warna ada. Jadi kak-M sambar juga lah barang 4 helai...hahah reganya sorry ahkak dah lupa. Sofa kak-M kat rumah nun memang tak pernah pun ada kusyen ni sebab kak-M memang tidak gemar letak kusyen on my sofa. Pada kak-M sofa kak-M yang jenis tu lebih sesuai without sofa. Hampir 6 tahun dah sofa tu dok kosong macam tu ja. But tertiba tergerak pula hati nak letak kusyen. Tah apa mimpi pun tatau..hahahahah jadi inilah produk soft dekor terkini yang kak-M beli. Bila dah susun elok elok macam ok juga sebenarnya. Cuma yang tak tahan bila anak-anak amik baling buat bola..mak aiiiii udah ler aku beli mahai-mahai.

2 comments:

Our Little Chateau/My Sweety Closet said...

Beli kusyen tu sekali ngan topi table lamp tu ker Kak M...? Mmg meroyan sikit lah kan kalu masuk kedai2 senangkatan dgnnya itu walaupun kita dah jenuh melihat soft decor ni masa nun di sinun tu...heeeee

Emma said...

ha betui beli sekali dengan topi tu. DOk melangut saja pun syok dalam kedai tu....tapi kalau pi mesti sangkut juga lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...