Followers

Monday, December 19, 2011

Malam Bulan dipagari Bintang

Tak der kena mengena pun tajuk dengan entry yang nak kak-M tulis ni, just nak share our new Gate.ahahahha, puas ler memlilih segala corak dan akhirnya ini yang kami suka , tu pun dah ubahsuai sana sini juga, pening tokey pagar tu nak paham permintaan client..huhuu...Pagar otomatik ni rata-ratanya berharga RM7...cari punya cari akhirnya dapat ler juga dalam harga RM5500, okey lah kan, banyak dah tu kurangnya. Alhamdulillah sehingga kini berfungsi dengan baik.

Kot-kot ada sesapa yang berminat nak jointhe Red Carpet Avenue untuk sambutan tahun baru ni sila lihat SINI.  Yang tak berminat lihat saja pagar otomatik kak M ni yer..heeeee


4 comments:

Qaseeh Tolia said...

Mahalnyer..he.he. Bila la nak dapat.. Next year azam la..sebulan seratus..boleh x??

Emma said...

eheheheh, boleh lah...tak der apa yang mustahil

Kazman & Sue said...

kak m ... cantik pagar tu...memang gitulah harga pagar otomatik sekarang ni....

Emma said...

hmmm betui SUe, nak cantik kena kluar modal la sikit. Memang itu lah harganya benda ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...