Followers

Tuesday, December 6, 2011

Let's Rock With YUNA

You olls, kenal tak dak YUNA ni, baru-baru ni ada gossip sket pasal YUNA ni, bukan apa kes anugerah tu la...yang silap bagi ke dia tu walhal yang menang ialah ANUAR Zain..coool YUNA..no worries okey...ni ha HOTlink dah calling to rock with YUNA, ada berani?, cuba klik SINI. Macam kak-M ni idak ler kot, lutut pun dah bergoyang..keh keh keh..Jom countdown joget with YUNA pada 14 December ni...mari-mari-mari....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...