Followers

Sunday, December 18, 2011

Happy Birthday To You

Semua budak-budak pun suka kalau dapat meraikan majlis hari jadi ni, tak kiranya untuk diri sendiri atau meraikan kawan. Ahad lepas kami ke McDonald seksyen 3 Shah alam, kawan yang raikan hari lahir anaknya yang pertama. Wah Sabtu petang kemain lagi bebudak ni ajak keluar carikan hadiah untuk birthday girls.. Well kami ke Tesco untuk carikan hadiha, Alhamdlillah dah dapat hadiah. jadi hari Ahad tunggu nak meraikan sahaja




2 comments:

Qaseeh Tolia said...

Wah meriah betulll

Emma said...

hmmm bukan budak-budak jer, orang tua pun sama heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...