Followers

Monday, December 12, 2011

A gogo Dinner

Agak lama juga kak-M tak join bebudak ni ber diner-diner gitu. Dengar cerita dulu nak ke Port Dickson, akak dah siap planning nak hangkut semua anak beranak. Sekali buat di Carlton Hotel Shah Alam. Hmmm ok jugalah. Bebudak ni memang sangat kreatif. Terbaik!


Adoiii, letih lah juga menunggu time nak makan. Tapi makanan memang terbaik! Lebih kurang jam 9 macam tu baru lah acara dimulakan dengan ucapan pengerusi persatuan, ucapan penasihat, dan persembahan permulaan.

Ini pula adalah barisan penyambut tetamu, wah kemain depa ni dengan costume a go go ..hiks..kak-M pakai baju kurung biasa-biasa ajer.


hah amik ko, yang rambut cenggini pun ado..hahahha, mahu gelak besar akak malam tu. Macam-macam perangai bebudak nih. Tah mana depa pi sewa constume bagai.



Ini pula pemilihan King and Queen of the night. Hmm bebudak yang terpilih ni kena Twist...fuhyooo mahu terkehel kepala lutut. Memang rancak daaa.


Dan kemuncaknya ialah acara penutup bila depa ni bertwist2 dengan iringan lagu Bunyi Gitar...Pesan kak-M cuma satu, anak-anak semua, pastikan anda berijazah pada waktunya.......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...