Followers

Wednesday, December 14, 2011

Jom ke Dubai

Adalah menjadi impian kak-M untuk melawat Dubai suatu hari nanti. Sekarang pun dok usha jer kot-kot ada conference baik punya di Dubai, boleh ler pegi dengan biaya company..hiks hik...apa lah yang special sangat di dubai tu. kak teringin nak nengok bangunan tertinggi di dunia tu secara live..hahahha..

Jom

Ada ker sesapa yang pernah ke sana? Ni ada peluang keemasan cuba lihat SINI. Tapi kan 2 tiket je dia bagi tu pun kalau menang. Wah..demand pula kan. Sebenarnya macam-macam menarik di sana.


Kom lah jalan ke sana. Boleh cuba di SINI. Manatau nasib anda baik. shhhyyyyy! mau angkat ini satu oke ke..ni benda ni SINI.

3 comments:

Kazman & Sue said...

wah... bestnya kalau dapat pi sana...

Emma said...

hmmmm, memang best tapi depa kata mahai gak barang2 kat sana tu

CT Delima said...

As'salam Kak-M

wah teruja juga nak kesana, tapi ada rezeki dapatlah kalau sesiapa yang mencuba nasib ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...