Followers

Wednesday, November 16, 2011

Lets Churping!

Kepada bloger-bloger baru yang belum kenal meh sini kak-M nak kongsi sket. Bloger2 Otai pi main jauh jauh. Chur Churp ni kiranya adik beradik nuffnang la tapi adik beradik tak duduk serumah..heeee..nuffnang tu apa kak-M. Okeh, nampak dah iklan yang tergedik2 di banner atas, bawah dan tepi blog ni, hah iklan-ilkan tu adalah daripada Nuffnang, sebuah organisasi pengurusan pengiklanan, macam tu. jadi bila kita offer atau bagi ruang untuk nuffnang pamerkan iklan-iklannya maka kita akan mendapat sedikit habuan. Tapi adalah syarat2syaratnya, bukan senang weh orang nak bagi duit buta-buta. Jadi sama juga konsepnya dengan Churp Churp ni. Jadi kalau yang baru nak tahu atau nak register mudah sahaja, sila clik SINI.

Kalau tak percaya hah ni kak-M tunjukkan buktinya apa yang kak-M dapat selama kak-M berblog ni.

       


hmm ni cara kak-M yang malas dan tak punya banyak masa berblog. Yang baru-baru ni tentu lebih exited kan. Jadi kalau nak cuba silakan daftar di SINI untuk join Churp Churp ni.


2 comments:

SABARINA said...

banyak dah curping hang...aku baru kaklong tak sampai rm10 lagi

Emma said...

tadi baru terperasan. huishh banyak gak, tak pernah dok nengok, tu yang semangat dok war-war tu..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...