Followers

Thursday, November 10, 2011

Errrr kod rahsia?

Mula-mula klik sini dulu KLIK. Pastu baru korang tau bahawasanya Kod Rahsia ni apa sebenarnya. Pastu boleh klik sini pula KLIK untuk maklumat lanjut.


PTS Publications & Distributors Sdn Bhd (PTS), penerbit buku bahasa melayu pertama di Malaysia menerbitkan banyak buku-buku untuk semua peringkat umur. Sempena musin cuti yang akan datang PTS banyak menerbitkan buku-buku bacaan untuk kanak-kanak dan remaja seperti novel, komik dan sebagainya. Buku PTS yang cool ini pasti ada yang dapat menarik minat minat perhatian Churpers!


PTS menganjurkan Peraduan Bongkar Kod Rahsia! Menangi pelbagai hadiah menarik seperti iPad 2, Samsung Galaxy Ace, iPod Touch, mp3 player, serta merchandise PTS! Para pembaca hanya perlu membeli buku PTS berlogo 'Bongkar Kod Rahsia', daftar di laman web PTS dan main online game untuk menang hadiah-hadiah hebat ini! Jom Bongkar Kod Rahsia dengan pantas!

Dan yang paling penting untuk anda ketahui Kod Rahsia ni membolehkan anda menangi iPad 2 dengan membongkar kod rahsia di dalam buku PTS sekarang! #PeraduanPTS . Boleh tengok sini juga KLIK

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...