Followers

Wednesday, November 23, 2011

Makeover

Apakah anda obses dengan fashion? Anda obses dengan kecantikan? Kak-M pernah punya seorang sahabat yang sangat mementingkan kecantikan. Melihatkan alat mekapnya sahaja, mak aii! dan macam boleh buka bisnes jual alat mekap. Pantang je ada sale mesti diterjahnya. dalam beg tanya tok sah kira lah kan. Kak-M ni ala-ala jer...menempek sekadar tak nampak buruk sangat..huhuhuhu.



Ni ada suatu berita gumbira buat pengemar kecantikan dan fashion. Pada 23-28 November ni ada fashion week di Mid Valley. Tak caya? Sila baca SINI. Terbuka kepada semua manusia yang berminat dengan acara ni. Tak perlu bayar walaupun 5sen..heheheheh.

 tempatnya ialah di main concourse dan yang paling best ada makeover..ha perlagi, Ni masanya buleh tala muka ayu kita untuk di solek. Tak mo cuba ker, mau kalah artis tersohor negara..keh keh keh..wokey kot kot sesapa yang berminat nak join jangan lupa di COncourse Mid Valley Mall pada 23-28 November. Atau boleh nengok SINI..untuk keterangan lanjut. Sekadar berkongsi....


5 comments:

indah.com said...

jom pakat-pakat make-up

Kazman & Sue said...

Uikkk... ada sale kaaa kat mid valley.... make up je kaa... baju ada tak...heeee3x

Emma said...

Ishhh bukan setakap mekup, semua benda pun ada kot, MidValley tu kan nala punya besaq, mesti ada belaka

Kazman & Sue said...

emma - wahhh... kena terjah ni.... sambil jenjalan cuci mata dengan poket...heee3x

Emma said...

Terjah! jangan tak terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...