Followers

Tuesday, November 1, 2011

Who is the next Masterchef? Kak-M?


Hohoho, tajuk bikin gempaq saja, hampa tau dak yang kak-M is one of the finalist dalam Masterchef tu...owh tidak-tidak, jauh panggang dari api. Potong bawang pun tak betui, apatah lagu nak masuk Master chef bagai. selamat sejahtera lah jawabnya.



You all semua dok melangut ker siri masterchef ni. kalt Astro klik 104. cube sekali lagi clik sini ASTRO 104. Ha! dapat ke idak. heeeeeeeee..sebenar-benarnya kak-M sendiri pun tak tengok siri ni, baik di TV mahupun di internet, tapi bila datang office dan buka FB rata-rata orang dok cerita siri ni, sungguhlah teruja. Haruslah next episod kak-M akan tercongok depan TV, eh apa yek owh ASTRO 104, yer dorang cakap klik jer ASTRO 104

4 comments:

Our Little Chateau said...

Smlm baru 1st time tgk...Ka baru 1st series? Tapi akak suka channel 706 & 707 best...home decor..

Emma said...

heeeee, yer ka, kat rumah kami ni coverage teruk skit cuma dapat chanel Ceria jer..hehehehehe

zures said...

dah berapa kali tgk...tapi tak setanding junior masterchef lg best...walaupun budak2 je yang masak..

Emma said...

yer ker Zures, ish budak masak lagi best yek..mencabar gitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...