Followers

Monday, October 17, 2011

Tutty Fruity

iJumaat lepas, kak-M lunch dengan my best friend, Kak Nor, pusing2 area seksyen 7 tu akhirnya singgah lah kedai D'Rebung, oklah makan nasi campur, agak murah juga harganya. Makan pu cepat2 sebab Kak Nor nak ajak ke Jakel nak cari kain katanya. Jadi singgah kejap kat Jakel, tengok jam masih banyak masa Kak-M pusing ke belakang cari parking singgah Tuty Fruit pula, sajala sebab masih banyak masa.

  


Hmm ni yang kak-M pilih, pandai depa ni menianga, bagi kita cup yang besar, yang paling kecik pun agak besar juga pada kak-M, jadi kita tend tu press yougurt tu banyak-banyak. Sebenarnya buh sikit pun takpa. Banyak mana pun nak larat makan benda sejuk gini.  Tapi kalau dah minat and favourite dia tak pa lah kan.


Kiranya dah 2 kali kak-M layan tutty fruity ni, jadi pengajarannya ialah jangan terlalu taksub nak itu ini. Sebabnya benda ni timbang kilo, lagi banyak hampa cedok lagi mahal lah regenya. heeeeeeeeeee, Apapun kak paling suka perisa original sebab masih ada terasa yogurtnya. Lelain perisa tu pada kak-M maca makan ais krim Malaysia saja..heeeeeeeeee.Jom layan picas.

  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...