Followers

Sunday, October 30, 2011

Chill! Ada Berani?

Wah, tajuk entry pun suspend jer..lalalaalalala, paham kah? alah biasa lah kan, keluar lagi pesanan penaja ni, tak per meh kita kongsi-kongsikan bersama, rasanya dah 3 kali kak-M dok buat iklan tajaan nih, pernah sekali orang dari production call sebab iklan kak-M tak der gambar yang sesuai, wakakakak, then dia email kak suruh letak gambar yang sepatutnya. walaleiiii apa lagi syiok la nak buat iklan-iklan gini. Gambar yang di maksudkan tu seperti di bawah.


Ha, gambar ni lah, cuba klik kat gambar tu tengok apa jagi. ahhh korang pun mesti dah magli dengan gambar ni kan, nuffnang now pun tengah display this iklan, dok tergedik gedik serata sudut alam. heeeeeeeeeeeeee. Hmmmm apa yang menarik dengan Chillah! ini. klik aje . CILL LAH, then you will know what it is all about.

Kalau dulu you all need to submit your design for the can, but now you need to be the panel to choose the best design.. wahhh!  see how they appreciate you. Tak susah pun, cuma pilih mana-mana design kesukaan kalian dan vote. Manatau ada yang tersangkut dapat 10k beb. Errr korang ada hantar design juga ker...then war-warkan dan ajak kawan2 vote deign yang ko hantar tu..ahahahah, ha, tak pasal ko jadi pemenang dik nun...meh kita sama-sama vote tak payah bayar walaupun 5duit, klik jer sini CHILL LAH!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...