Followers

Wednesday, August 3, 2011

Terkejut mak!

Kak-M sebenarnya suka sangat masuk blog Mat Gebu, sebab kat sana ada banyak resepi yang sennag diikuti. dan bicaranya cukup mengembirakan. Mat Gebu ni pula rajin benau dok link ke Ben Ashari punya blog. Lantas kak-M termasuk pula ke blog ben. Mak aiii! dah 3juta pageview dia, 3 juta beb...tu dia, memang dahshat la pada kak-M yang terhegeh-hegeh ni. Yer lah kak-M bukan blogger tegar yer dik nun, sekadar sua suki berkawan di alam maya. Paling mengejutkan kak-M terbaca kisah Blogger kena register strating August ni. Waduhhhh! puak-puak mana pula yang keluarkan arahan ni. Memang saja la kah. Siap kena isi segala butir peribadi termasuk alamat, no IC dan kena submit scan ic segala. Tu dia haish..gila ke apa depa ni. Kak- M mula terpikir ini mungkin langkah kawalan sesetengah pihak semenjak dua menjak politik negara tengah panas kemarau nih. pihak itu kata ini, pihak ini kata itu, tatau mana satu betui. Pastu dia link pula ke satu website untuk kita semua blogger register. Dah pula..tapi rupanya...hadoii..terkejut mak!, tak percaya? dom tengok. Kat mana lagi , sini ler BEN ASHAARI.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...