Followers

Wednesday, August 3, 2011

Smart Phone

Apakah anda pengguna tegar smart phone..hehehhe... tau kah anda apa itu smart phone?. Tak kisah lah kan, tapi kak-M percaya rata-rata kita memang menggunakan smart phone. Telefon mudah alih yang punya banyak fungsi, boleh email, boleh browse internet, bole MMS, vedio conferencing dan lain-lain lagi. Baru-baru ni husband kak-M bertukar telefonya kepada iPhone 4 dan menyedekahkan blakberry dia kepada kak-M..huhu..memang kak-M ni dapat harta subsidi selalu. Tapi SINI ada tawaran  istimewa. Macam best je. Hampa tak mau ka? Cuba jer tengok SINI


Alhamdulillah. Kak-M ni tak kidah pun guna telefon jenis apa, asalkan boleh telefon keluar, boleh terima panggilan dan boleh terima serta membalas sms. Cukup. Semenjak guna blakberry ni tak reti pula kak-M nak online tatau lah apa masalahnya, Kalau dulu dengan Nokia E5, boleh ajer sekurangnya kak-M update FB. isk! guna saja telefon mahai, tapi tidak sepenuhnya, baik ajer guna telefon biasa kan. Tapi ada orang kata, biar menang bergaya. Apa-apa jer lah. Nih, tak mo citer panjang cuba korang tengok ada lagi tentang citer telefon. click saja sini  DIGI.