Followers

Thursday, August 4, 2011

NESTLE

Semalam ada orang call kak-M, terkezut la, rupanya dari Nestle , dia nak ucapkan terima kasih sebab kak-M support Nestle punya campaign, Wah, sungguh lah teruja, maka sekali lagi kak-M nak letak campaign ni, meh ler join sesapa yang berminat, tak payah bayar walaupun 5 sen. Manatu dok conteng-conteng tu boleh memang RM10,000. Dah nak jadi rezeki kan.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...