Followers

Friday, May 6, 2011

Senang-senang menang

Banyak blog yang buat contest yer. Maaf ler kak-M memang tak sempat nak join you all punya contest. Apa pun kak-M ucapkan tahniah la sebab rajin you all buat contest segala. Ni kak-M just nak war warkan member buat contest juga but buta gores dan memang. Owh! tidak sama sekali. Senang-senang menang ni memang betul betul senang punya contest. dan hadiahnya bukan calang calang. HONDA CITY...ulang suara HONDA CITY yer adik adik...ish selama kak-M dok drive HONDA CITY ni memang tak terkata la betapa hebat produk Honda ni. yer lah namanya pun Honda kan. Meh sini kak-M bawa you all ronda-ronda dengan Honda City ni.

Jadi amacam? ada berani. Tak susah pun contest ni tuan puan, adik adik, kakak abang, cuma kena join saja. Macam mana pulak? ok, mula mula sms 'ON WIN' ke 2882. Pastu jawab jer soalan@ yang mereka SMS kembali, satu soalan betul dapat 1 point. hah! tak ke senang. satu sms cuma SEKUPANG sahaja. ulang suara SEKUPANG sahaja oii...ishh takkan tak mo kot. Kalau nak maklumat lebih lanjut jom clik sini  'Senang-senang Menang' .

Tarikh tutup adalah pada 12 Jun 2011. Cepat! Anda mungkin pemenangnya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...