Followers

Friday, April 22, 2011

Cookies, Cake & Decorating

Sememamng cake ini adalah sebati dengan jiwa kak-M buka sekadar makan kek tetapi juga mebakar dan menghiasi kek tersebut. Kak-M punya obses dengan cake sampai ke tahap bekerja keras membeli sebuah KenWood Chef dengan hanya pendapatan part time sahaja masa jadi student kat England dulu. Kalau baking tray tu tok sah kira la, dari bulat, tiga segi, teddy bear segala kak-M ada. Cuma part decorating guna icing jer kak-M belum mula. Sememangnya kak-M tak pernah mengikuti mana mana kelas buat kek ni sebab yurannya macam tak berbaloi jadi kak-M banyak bowse internet, you tube, majalah dan sebagainya. Tapi hari ni ada sesuatu yang sangat mengejutkan kak-M..hmmm macam tak percaya pun ada. Tapi ianya memang kisah benar yang boleh dipercayai. Cuba click sini...atau click pada gambar cake dibawah...



aha? ada percaya. apa lagi jom serbu....harga mampu kan?

1 comment:

indah.com said...

nampak macam sedap kek tu.Aqas dah dapt kunci rumah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...