Followers

Sunday, April 17, 2011

Berbengkel di Port Dickson

Fuhhhhhhhhhhhhhh..tu dia debu setebal 2 inci. Punyalah lama Kak-M tak update. Al maklum kekangan masa, sejak dua menjak ni kehulu ke hilir, seminar, bengkel segala sampai nak buka blog pun tak sempat. Kak-M hari ni just come back from Port Dikson. Inilah kali pertama Kak-M tinggalkan anak anak bersama suami kerana tugasan. Heeee baru jer sampai encik suami dah mula sms tanya cemana nak buat susu anak, botol mana satu, nappy kat mana..tu dia baru tau....ngeee yang kesiannya ahmad darwish dah demam malam pertama mummy tak der, sian dia. Alhamdulillah dah sihat pun seadanya.

Kak-M berbengkel selama 2 hari di Glory Beach Resort untuk Perancangan Strategik dan Program Baru. Memang padat lah jadual. Tapi masa-masa macam ni lah nak bersama dan mengenali rakan setugas. Seronok juga sebenarnya dapat outstation sekali sekala macam ni. Next time ada rezeki boleh datang lagi.


 ini lah dia kawan kawan kak-M, syiok bersama mereka semala 2 hari

okeh, sini saja, kak-M nak prepare materials untuk meeting pagi esok...layannnnnnn

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...