Followers

Sunday, March 27, 2011

Seni Fotografi

Assalammualaikum semua rakan blog. Apa khabar kalian? Moga sihat sihat semuanya. lama Kak-M tak update . Biasalah kekangan masa. Tapi hari ni Kak-M nak cerita tentang seni fotografi. Kak-M bukanlah pakar dalam seni ni tapi minat tu tetap ada. Memang lama dah ada keinginan nak ada sebiji DLSR tapi memandangkan reganya yang ribu raban tu makan kak-M pendamkan dulu. Kak-M percaya ramai rakan blogger diluar sana nun memang bijak dalam seni ni, dari amatur sampailah professional. Dari sebiji camera cap ayam tu sampailah boleh jadi kaya raya hanya dengan seni fotograpi ni sahaja. Salah satunya yang kak-M kenal ni En. Saiful Nang tu..owh memang kak-M kagum dengan seni fotografinya, hasilnya kejanya ternyata cukup professional setanding dengan rega yang dia tawarkan...hehehe memang tak mampu nak bayar wei.!...

Adik kak-M juga seorang fotografer sampingan, NUSANTARIAN dari jadi wedding fotografi hinggalah jadi fotograher kanak-kanak, business dan sebagainya. baru baru ni dia pi amik gambar lembu bagai tak tau la nak wat mende..adalah tu projeknya. Tapi kalau kena caranya memang lumayan.

Orang macam kak-M yang tak berseni ni memang harapanlah nak menghasilkan karya-karya foto yang menarik, camera cap ayam pun tak lepas apatah lagi camera yang seberat anak kecik kak-M yang 7 bulan tu.heheheh memang hancus lah. Sesekali teringin tu untuk mengabadikan foto famili yang indah-indah. Tapi jangan risau kawan kawan di sini ada solutionnya. nak tahu apa, jom TERJAH...mari mari lihat sini...tak rugi punya. cuba klik SINI.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...