Followers

Tuesday, March 8, 2011

iPhone-4

iPhone4 ni memang menjadi kegilaan ramai sampaikan ada yang meletakkan ia sebagai 'wish-list' untuk tahun ni, ada juga yang mengidamnya sebagai hadiah harijadi, ada juga yang mengharapkan boss bagi rewards untuk pekerja, dan ada yang terpaksa berkerja keras kumpul duit semata-mata untuk mendapatkannya. Anda bagaimana?. Kenapa iPhone4 ni terlalu menjadi idaman kebanyakan orang. Tidak kira kanak-kanak, remaja, dewasa mahukan mereka pada peringkat usia emas tetap menyatakan ia adalah suatu gadjet yang lengkap sempurna. Anda bagaimana?


Memandangkan kebolehannya yang pelbagai, tidak hanya bertindak sebagai telefon mudah alih atau hanya keperluan menerima panggilan, membuat panggilan atau SMS dan MMS, iPhone4 mampu bertindak lebih dari itu dan harganya juga sepastinya BUKAN dari kategori mampu milik. Tapi sekarang semua orang boleh milik (macam iklan AirAsia plak - semua orang boleh terbang) , bagaimana? iDigi ada buat promosi hebat, sign-up dengan harga yang cukup murah, kalian bakal memiliki gadjet magic kegilaan ramai ini, untuk keterangan lanjut jom kita lihat di sini iDigiiPhone4

8 comments:

Cik Olive said...

Masih belum mampu milik lagi nie...kena tunggu Digi buat diskaun mcm Air Asia jugak...kekekkee

icha fariha said...

saya nk ipad.. auww... jeles tgok ally iskandar pegang kt MHI.. huhuhuu

Emma said...

xpa2, kita tunggu digi buat diskaun macam air asia ya...heeee

Emma said...

icha: Kak-M pun teringin gak iPad tu, tahun brapa puluh la leh dapat yer....tunggu depa buat promosi macam air asia juga lah gamaknya

little cart00n said...

elie memang tak pernah terpikir nak ada iphone..
hhehehe

Our Little Chateau said...

Masa mula2 Digi buat promo kat Penang...trus Cik Abg ajak g tgk..mcm mimpi plak...terus dia kata `ok2..amik..Abg bayar'...mcm dok di awangan ketika tu..hehehe.Time tu org gilakan Maxis..sbb Maxis buat besaran promo. Bayar Digi sbln plus free call,text, only 68 hengget, contract 2 tahun..mmg berbaloi. Once pakai iphone kita akan tergila2kan semua product Apple....heeeeee

Emma said...

betui la sisi, now dok hunting MAC pula..hadoii..mana nak cekau ni

♥ ♥ ♥ miSz sYa♥ ♥ ♥ said...

waaaaa my feveret fon.... idaman kalbu nim..ntah beli la dapat... kalo tuan tanah nim nk bg free beshnyer...ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...