Followers

Sunday, February 6, 2011

Online Shopping


kak-M mula belajar shopping online ni masa kak-M kat UK dulu. Masa tu memang gila dok melangut ebay..pergh..memang tahap ketagih, balik je dari universiti memang akan online la ebay tu. Kadang2 tak beli apa pun tapi syiok dok tengok barang-barang murah dalam tu. La ni semua negeri pun ada Ebay...ebay Malaysia pun ada lah. Kat UK kak-M paling suka dok cari barang-barang perhiasan rumah, omputih sana depa hias rumah ikut musim, sekejap jer guna dah tukar konsep maka dia akan lelong barang lama, kita ni pula pi beli barang2 depa tu. Mula bari sekecil2 barang hinggalah sebesar2 perabot kak-M dok borong sana..ishhh memang teruk juga kiranya. Tapi kak-M guna duit kak-M kerja part-time sana tau. Tak usik pun duit biasiswa. hihi...hari ni ada sesuatu yang kak-M nak perkenalkan berkneaan online shopping maybe youall pernah tahu dan maybe juga tak penah...untuk keterangan lanjut boleh klik sini

2 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

sy pun penah rasa ketagih beli online~huhu~ngeri!

Emma said...

hehehhe..dok rumah pon boleh sengkek kan..apatah lagi shopping kat luar nun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...