Followers

Sunday, February 13, 2011

My space, only me in my world

Alhamdulillah, hari ni kak-M masuk kerja macam biasa. Penat berkonferensi masih terasa tapi hari ni semangat kerja terus berkobar2. Masih banyak misi yang belum selesai. Pagi2 lagi kak-M dah sampai office. Kemas2 sikit mana2 lebih kurang baru kak-M buka blog untuk tengok mana2 komen yang masih belum berjawab. Kejap lagi at 9.30 ada tugas yang perlu kak-M hadir. Sementara tunggu masa tu, kak-M baca2 email, dan surat khabar untuk update berita2 terkini. Hari ni abang tak sekolah sebab dapat cuti till Rabu baru masuk balik, Nuha pula dok rumah nenek dia , tinggal Darwish sahaja.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...